A konyhabútor tervezésnél figyelembe kell venni, hogy milyen elrendezés legyen. A klasszikus konyhabútor elemei egymás után helyezkednek el. Az előnyei, hogy itt csak az egyik oldalát szükséges csempézni, burkolni, hátránya viszont a hosszú út. Az ilyen elrendezésűek általában a kisebb konyhákra jellemző! A kétsoros elrendezésű munkafelület több tárolóval van ellátva. A hosszabb helyiségeknél törekedni kell arra, hogy egy oldalon legyen a mosogató és a tűzhely, a másik oldalon pedig az előkészítés történhet, így kevesebb a forgolódás. Rövidebb helyiségeknél a mosogató mellett van az előkészítő munkafelület, a másik oldalon pedig a tűzhely és az ahhoz kapcsolódó asztallap, ahol a tálalás és annak előkészítése történik. Arra figyeljünk, hogy a tűzhely és a mosogató ne egymással szemben legyen elhelyezve. Az L alakú klasszikus konyhabútor az egyik legideálisabb. A munkafolyamat nem szakad meg, és kevesebb utat kell megtennünk, hiszen minden kéznél van. Kérjen segítséget az admiralstudio.hu weboldal szakembereitől!
Previous Post
Next Post
MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.